De bieren van Heer & Meester

Onze bieren zijn uniek van smaak, doordat we bij het brouwen van onze uitgebalanceerde recepten alleen maar gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Onze brouwmeesters hebben dankzij onze moderne brouwinstallatie volledige controle over het brouwproces, iets wat direct duidelijk is als je het eindresultaat proeft. ‘ Dat is er 1 van Heer & Meester !’ .

Verkrijgbaarheid

Onze bieren worden in beperkte oplages geproduceerd. Alleen op deze manier kunnen we de ambachtelijke kwaliteit garanderen. Momenteel zijn onze bieren verkrijgbaar bij de Super in Epen , Coop Vandaag te Maastricht, Slijterij & wijnhandel Vinitor en online te bestellen bij onze partner Beermeister.nl. Daarnaast worden onze bieren steeds meer geschonken in horeca gelegenheden.

Het is tevens mogelijk om via deze website direct bij de brouwerij te bestellen en vervolgens af te halen. Na bestelling zullen wij contact opnemen om een afhaalafspraak te maken bij onze brouwerij te Susteren. Wil je het bier thuisbezorgd krijgen, bestel dan via de website van Beermeister.nl.

Verkrijgbaarheid bieren bij de brouwerij

Momenteel is er weer bier op voorraad in de brouwerij. De Quade Koetschier is nog niet leverbaar, deze zit in het gistingsproces en zal medio juni leverbaar zijn.

Via de website kan per doos van 12 besteld worden. Voor afwijkende bestellingen gebruik het contactformulier